fredag 22. juni 2012

Vi kjører som planlagt

Dette er vel den mest uforutsigbare værmeldingen vi noen gang har vært borti, men ettersom nedbørsmengden som meldes stadig nedjusteres så tar vi sjansen på å gjennomføre vielsen som avtalt på Verdens ende.

NB: hvis vi våkner i morgen og ser en endring i værutsiktene som tilsier at vi bør holde oss innendørs, så vil det stå noen på Verdens ende og informere alle som kommer dit om det. Vi vil også forsøke å sende sms + ringe, og håper da at alle kan bidra med å "ringe en venn" hvis det nå viser seg at vi må være innendørs allikevel. I verste fall vil da vielsen bli forsinket med ca 15 minutter (det tar kun 10 minutter å kjøre fra Verdens ende til lokalet i Barkevikveien 37), og det kan vi vel tåle :)

Tvi tvi for opphold!

4 kommentarer:

 1. Det blir bra, uansett :) Vi gleder oss! Ann Live og Lars

  SvarSlett
 2. Her i Hokksund regner det fryktelig i dag. jeg hadde håpet at dere skulle få den flott sola dere drømte om. Uansett gratulerer med dagen!

  SvarSlett
 3. Ingen tvil om at dere fikk overtalt værgudene, oppholdsværet kom som bestilt. Suverent!

  SvarSlett
 4. As reported by Stanford Medical, It is in fact the ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh on average 42 lbs less than us.

  (And really, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and EVERYTHING related to "HOW" they eat.)

  BTW, I said "HOW", not "what"...

  TAP this link to uncover if this easy questionnaire can help you find out your true weight loss possibilities

  SvarSlett