tirsdag 8. mai 2012

Litt praktisk informasjon

VIELSEN
Hvis været er fint, type strålende sol og lite vind, da blir vielsen ute på Verdens ende. Nærmere bestemt HVOR må vi komme tilbake til, for vi har ikke bestemt oss helt ennå. Følg med her inne når det nærmer seg, yr.no vil bli i hvert fall vår bestevenn de siste dagene før vielsen. NB: parkeringsautomat på Verdens ende.
Hvis været er dårlig, så blir vielsen inne på låven hvor selve festen skal være.

OVERNATTING
Nærmeste hotell er Rica Havna hotell på Tjøme, men ellers er det også flere hotell i Tønsberg. Vandrerhjem også. Er du av den sporty typen kan du også ta med telt, eller bare et underlag og sovepose hvis du vil bo en natt på låven. Vi regner som skrevet i innbydelsen ikke med å holde på så sent utover kvelden (vi tar det litt på sparket, spesielt i forhold til alle barna som skal være med), og det er sikkert ikke noe problem å rekke Bastøferga hjem igjen for de av dere som kommer fra Østfold. Det er også lov å takke for seg FØR brudeparet!

SELSKAPET
Vi skal ha en kombinasjon av tapas og koldtbord, alle forsyner seg selv og går til og fra som de selv ønsker. Vi skal ikke ha noen toastmaster, men vi kommer til å ha en liten bjelle som du kan plinge med hvis du har lyst til å si noen ord som flere kan ha glede av å høre. Gjør gjerne det, det setter vi pris på :) Det blir servert lite alkohol.
Har du en kake som du er skikkelig god på og som du kan tenke deg å dele med oss og de andre gjestene, så gi oss et lite hint om det. Vi satser på et skikkelig kakebord ala Høiås-familien:)

ØNSKELISTE
Ønskelisten vår finner dere her.

Bare spør hvis det er noe dere lurer på, så skal jeg svare og eventuelt oppdatere her etter beste evne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar