tirsdag 27. mars 2012

Så var det denne bruremarsjen, da :)

Vi har lyst til å få til en koselig vielse der ute på Verdens ende, og jeg er nå på jakt etter noen som kan spille før (og etter) vielsen. Det er mange år siden jeg falt pladask for Jan Magne Førde sin bruremarsj, så denne kommer jeg ikke utenom. Nedenfor kan dere høre den spilt av Brazz Brothers, en fantastisk versjon spør du meg! Jeg lurer på om jeg muligens har hørt de fremføre denne live for mange år siden, når jeg var på korpstur til Røros. Uansett: jeg ser for meg en trompetist, hornist, fløytist - eller gitarist? - som kan spille denne for oss. Hadde ikke det vært fint? (en av delene altså - en solist)Kjenner du noen, som kanskje kjenner noen igjen, som kunne tenke seg å spille denne? Ja så si fra :)

Alternativt har vi en bærbar cd-spiller som Andreas har sørget for at vi skal få låne av barnehagen. Han er en riktig så flink bryllupsplanlegger skjønner dere, vi må bare matche hans ønsker om discokuler med mine gammelrosa silkeblomster ;)

4 kommentarer:

 1. Strålende marsjvalg. Hva med å kontakte den lokale kulturskolen. Det gjorde jeg da vi trengte en fiolin. Rektor der har oversikt over hvem som er flink nok til å ta et slikt oppdrag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Jeg får klump i halsen når jeg hører den, så jeg er helt sikker på at det er et riktig valg :) Takk for tipset, det var lurt!

   Slett
 2. Hei! Jeg så du hadde vært inne på sida vår, og vips så var jeg inne på deres! Gå inn for å se nytt innlegg om discokuler og rosa blomster. Ps. Jeg spiller horn.
  Marinette

  SvarSlett
  Svar
  1. Ho ho, jeg har nettopp sendt deg en mail! :)))

   Slett